'Lord of the Rings'-trailer maakt wel heel aparte keuze

'Lord of the Rings'-trailer maakt wel heel aparte keuze

Popmuziek..

The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft er weer een hele reeks nieuwe beelden bij. De televisieserie van Prime Video is zo te zien echt enorm van schaal en ziet er bij vlagen prachtig uit.

De show The Lord of the Rings: The Rings of Power is een van de duurste series die ooit gemaakt zijn, met een budget van meer dan 450 miljoen dollar voor het eerste seizoen alleen al. Daarmee kost een gemiddelde aflevering meer dan 50 miljoen dollar (!) om te maken, want seizoen 1 krijgt er acht.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De dramaserie The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor The Hobbit en The Lord of the Rings van schrijver J.R.R. Tolkien af. We worden meegevoerd naar een era waarin grote koninkrijken glorieus heersten over Midden-Aarde.

Maar die tijden gaan niet eeuwig door en uiteindelijk zal er zeker van alles mis gaan in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Dat komt omdat Sauron langzaamaan weer opkomt en zijn kwade krachten weet te verzamelen.

De trailer laat dan ook zien dat die aankomende strijd tegen Sauron de hoofdmoot wordt. Galadriel verzamelt mankrachten om het gezamenlijk tegen dit kwaad op te nemen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te bingen op Prime Video!



NieuwsFilm

meest populair