Een hoop pikante films en keiharde actie in Top-10 van Prime Video

Een hoop pikante films en keiharde actie in Top-10 van Prime Video

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een goedgevulde catalogus met een hoop films. Benieuwd naar de populairste films van dit moment? Dit is de Top-10 van de beste bekeken films op Prime Video van vandaag.

#1 First Love (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: A.J. Edwards | Cast: Hero Fiennes Tiffin, Sydney Park, Diane Kruger, e.a.
Een ontroerende blik op de ontwikkeling van een jonge man. Jim zit in zijn examenjaar en ervaart de hoogte- en dieptepunten van zijn eerste relatie met Ann terwijl ze zich opmaken voor hun aanstaande vertrek naar de universiteit. Tegelijkertijd worstelen Jims ouders met de gevolgen die een financiële crisis voor hun gezin heeft.

#2 House of Gucci (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, e.a.
Maurizio Gucci, de slungelige erfgenaam van het gelijknamige modemerk, trouwt met Patrizia Reggiani, een voortvarende, maar manipulatieve vrouw. Binnen de familie Gucci blijkt een behoorlijke giftige en competitieve sfeer te heersen. Ondertussen leert Reggiani steeds meer over de familiegeschiedenis en veroorzaakt ze verraad, decadentie en moord.

#3 Clean (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Solet | Cast: Adrien Brody, Glenn Fleshler, Richie Merritt, e.a.
Clean heeft een gewelddadig verleden afgezworen en geeft nu terug aan de gemeenschap die hij veel kwaad heeft aangedaan. Als vuilnisman houdt hij zijn achterbuurt schoon en hij helpt zijn buurmeisje Dianda bij het opgroeien in een levensgevaarlijke omgeving. Maar wanneer hij haar redt van een straatbende zet hij ongewild een spiraal van geweld in gang die hij niet meer kan afremmen.



#4 Thirteen Lives (2022)
#5 Pleasure (2021)
#6 No Time to Die (2021)
#7 The Commando (2022)
#8 Infinite (2021)
#9 After We Fell (2021)
#10 Monster Hunter (2020)


NieuwsFilm

meest populair