Zo ziet Chase Sui Wonders (26) uit 'Bodies Bodies Bodies' er zonder make-up uit

Zo ziet Chase Sui Wonders (26) uit 'Bodies Bodies Bodies' er zonder make-up uit

Behouden en sexy tegelijk!

De 26-jarige Amerikaanse actrice, scenarioschrijver en regisseur Chase Sui Wonders is te bewonderen in de spraakmakende slasher-film Bodies bodies bodies, geregisseerd door de Nederlandse Halina Reijn.

Chase heeft ervaring in de filmindustrie. Zo speelt zij in de serie Generation en in een aantal films. Toch is zij bloedzenuwachtig voor de première van Bodies, bodies, bodies, zoals het filmpje van Vogue laat zien. Haar huid is fris en egaal. Een dun laagje make-up en zij is klaar.

Behouden en sexy
De visagiste zegt dat Chase altijd weinig nodig heeft. Het is een kwestie van haar natuurlijke schoonheid benadrukken. Chase is ook al bizar mooi zonder make-up, en ongelooflijk zenuwachtig.

Tijdens het klaarstomen voor de première, wordt haar gevraagd naar haar ritueel. Elke acteur en actrice heeft een ritueel voor zo'n belangrijk moment in hun carrière. Chase antwoordt met een cynisch gevoel voor humor:
"Mijn ritueel is eigenlijk heel simpel: Ik gebruik een ongelooflijk grote lading cafeïne."

"Mijn meditatie-ritueel is heel belangrijk. Als ik niet vijf minuten rust kan vinden voor een meditatie vindt een ander ongeluk bij mij."

"Ik stel mij voor, dat mijn gedachten als onkruid zijn. Ik stel mij dan voor, dat het onkruid verpietert. Dat helpt mij om mij kalm te krijgen. Ik hoop dat dat werkt vandaag."

In het filmpje toont Chase haar ademhalingstechnieken en hoor je haar affirmaties. Het is een mooi, intiem moment in alle stress. Over haar beauty ritueel vertelt zij:
"Ik werk sinds kort samen met deze twee mensen. Ze zijn keigoed. Op het moment vinden wij de Franse look stijlvol en passend. Een soort moderne Bardot."

"Ik draag een jurkje van Miu Miu dat een combinatie is van behouden en sexy. En schandalig en bescheiden tegelijk."

Chase pakt nog een paar supplementen en aromatherapie voor zij op moet voor de première. Het filmpje van Vogue staat hieronder en op Youtube.



Hieronder deelt Chase wat beelden achter de schermen van Bodies bodies bodies op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair