Dochter van Idris Elba was lang boos om zijn nieuwste film 'Beast'

Dochter van Idris Elba was lang boos om zijn nieuwste film 'Beast'

De film over een wraakzuchtige leeuw, 'Beast', trekt volle zalen

De film over een wraakzuchtige leeuw, Beast, trekt volle zalen. Dat is een compliment voor alle betrokkenen en dat start op zeker met de casting. Het zoeken naar acteurs ging zo streng, dat Idris Elba vertelde dat zijn dochter niet werd aangenomen voor de rol van zijn dochter. Echt waar. En dat zij weken woedend - op hem - was.

De 49-jarige Britse acteur en regisseur hoeft zich niet meer te bewijzen met alle films en series waarin hij speelt, zoals Sonic, Suicide Squad, Luther en Mandela. Idris heeft al veel nominaties en prijzen mogen ontvangen voor zijn werk. Zijn eigen dochter, Isan Elba, is net begonnen met acteren en speelt in Crimson ties. Voor haar is het anders.

Idris vertelt over zijn 20-jarige dochter, Isan Elba, aan iHeart Radio:
"Isan deed auditie en het kwam neer op de chemie tussen ons. Ze is goed. Maar de relatie in de film is niet de soort relatie die ik met mijn dochter heb. Zij zochten een andere chemie."

"De producer, Will Packer, belde haar zelf om haar de afwijzing te vertellen omdat hij haar al lang kent. Zij had bij hem auditie gedaan en hij was erg streng tegen haar."

"Uiteindelijk maken wij de beste keuze voor de film. Daar moet je ons op vertrouwen, zei hij."

"En ze was erg goed. Ze had de rol bijna."

"Isan was weken boos op mij. Maar ging daar goed mee om. Zo goed, dat zij ook bij de premiere was. Daar ben ik trots op en dat was erg knap van haar."

Het artikel in Independent staat hier. Een stukje achter de schermen van Beast staat hieronder op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair