Ook in de bioscoop: 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Ook in de bioscoop: 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Wereldwijd is de start van de serie te zien op het witte doek.

Had je ooit gehoopt om nieuwe avonturen in de Midden-aarde op het witte doek te zien? Dan is er nu goed nieuws. De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power zal namelijk ook in de bioscopen verschijnen.

Volgens Variety zijn er op 31 augustus fanevenementen wereldwijd in bioscoopzalen. Dan zouden ook de eerste twee afleveringen vertoond worden op het witte doek. Dit is zo'n twee dagen voor de release op Prime Video.

In de States vinden de activiteiten plaats in de keten Cinemark. In ieder geval is de bioscoopvertoning ook bevestigd voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Argentinië, Colombia, Australië en Nieuw-Zeeland.

Vanaf 1 september op Prime Video
Op dit moment maakt bijvoorbeeld Pathé nog geen melding van de bioscooprelease, maar dat kan uiteraard nog komen. Voor de die-hard fans in Nederland zou het in ieder geval een leuke aftrap zijn.

De serie start op 2 september op Prime Video, ook met twee afleveringen. Op de vrijdagen daarna verschijnen de aansluitende zes afleveringen. Hieronder een nieuwe preview met de titel Sauron's Army.



NieuwsFilm

meest populair