'John Wick'-regisseur maakt keiharde actie-thriller 'Shibumi'

'John Wick'-regisseur maakt keiharde actie-thriller 'Shibumi'

Chad Stahelski werkt ondertussen ook aan Wick-spinoff The Continental.

Regisseur Chad Stahelski heeft zijn volgende project aangekondigd, en hij lijkt niet ver af te wijken van de vier John Wick-films die hij eerder maakte! Lees verder voor alles wat we weten over de nieuwe actie-thriller.

Volgens The Wrap heeft Stahelski getekend om de nieuwe actie-thriller Shibumi te regisseren én produceren voor Warner Bros. Het script wordt momenteel geschreven door Matthew Ortun (Operation: Finale).

Een oude rot
Het scenario is gebaseerd op een boek uit 1979 dat gaat over een gepensioneerde huurmoordenaar die zijn slachtoffers afmaakt met huishoudelijke objecten. Hij wordt echter gedwongen om weer aan de slag te gaan als een geheime organisatie de wereld-energieopslag dreigt te verwoesten.

Stahelski zal produceren samen met zijn 87Eleven-partners Alex Young en Jason Spitz. En als je het verhaal zo leest, lijkt dit een film die perfect in hun straatje past. Stahelski is momenteel bezig met de post-productie van John Wick: Chapter 4, en zal ook meewerken aan de Wick-spinoffserie The Continental.

Het is nog onduidelijk wanneer Shibumi de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair