Deze 3 geweldige films kijk je alleen op Apple TV+

Deze 3 geweldige films kijk je alleen op Apple TV+

Ontdekt ook het aanbod van deze streamingdienst.

Apple TV+ is misschien wel het verborgen pareltje van de streamingmarkt. Het platform heeft dan wel een bescheiden catalogus, maar het aanbod is van bovengemiddelde kwaliteit. FilmTotaal heeft vandaag drie films - die je alleen op Apple TV+ vindt - voor je uitgezocht die je absoluut eens zou moeten kijken.

Cherry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony en Joe Russo | Cast: Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor, e.a.
Cherry heeft geen grote dromen en sluit zich aan als zorgverlener bij het leger. Hij wordt uitgezonden naar Irak. Later keert hij zwaar getraumatiseerd terug naar huis. Samen met zijn vrouw ontwikkelt Cherry een drugsverslaving en belandt hij in de schulden. Om zijn verslaving te kunnen blijven financieren, besluit hij een reeks bankovervallen te plegen.

The Tragedy of Macbeth (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Coen | Cast: Denzel Washington, Frances McDormand, Alex Hassell, e.a.
Edelman Macbeth loopt onderweg terug van het slagveld drie heksen tegen het lijf die hem vertellen dat hij koning zal worden. Zijn vrouw spoort hem vervolgens aan om die voorspelling eigenhandig waar te maken. Macbeth vermoordt koning Duncan en neemt zijn plaats in. Deze actie luidt echter zijn eigen tragische ondergang in.

CODA (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sian Heder | Cast: Emilia Jones, Troy Kotsur, Marlee Matlin, e.a.
Ruby vervult als het enige horende lid van haar familie een belangrijke taak: ze is de tolk van haar dove ouders en broer. Wanneer ze een passie voor muziek ontdekt, komt ze voor een moeilijke keuze te staan: aan de kant voelt ze zich verantwoordelijk voor het visserijbedrijf van haar familie en aan de andere kant wil ze haar eigen dromen waarmaken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair