3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Été 85 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: François Ozon | Cast: Félix Lefebvre, Benjamin Voison, Philippine Velge, e.a. | Te zien op: Disney+ / HBO Max / Videoland
Normandië, 1985. De zomervakantie is pas net begonnen wanneer de zestienjarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Deze ontmoeting blijkt de start van een bijzondere vriendschap en zelfs meer. Hun romance kent echter een tragisch einde.

Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Te zien op: Netflix
Wanneer haar moeder spoorloos verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar broers Sherlock en Mycroft - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die het doelwit blijkt van een moordcomplot. Aan de slimme Enola om deze twee mysteries op te lossen.

We Need to Talk About Kevin (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lynne Ramsay | Cast: Tilda Swinton, Ezra Miller, John C. Reilly, e.a. | Te zien op: HBO Max
Kevin was altijd al een lastig kind en op latere leeftijd steeds manipulatiever en gevaarlijker. Uiteindelijk zou hij enkele dagen voor zijn zestiende verjaardag een bloedbad aanrichten op zijn school. In de nasleep van deze gruwelijke daad worstelt zijn moeder Eva met gevoelens van verdriet en verantwoordelijkheid.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair