Amanda Seyfried (Mamma Mia!) heeft spijt van het bloot gaan tijdens auditie

Amanda Seyfried (Mamma Mia!) heeft spijt van het bloot gaan tijdens auditie

Ze werd op jonge leeftijd gevraagd uit de kleren te gaan.

Recentelijk liet Sean Bean zich nog uit over de intimiteitscoördinatoren die sinds enkele jaren een belangrijke rol spelen in Hollywood. De acteur vindt ze maar onnodig, iets waar hij de nodige kritiek voor kreeg. Nu laat ook Amanda Seyfried zich erover uit.

De actrice, o.a. bekend van de Mank[i] en de [i]Mamma Mia!-films, haalt niet uit naar Bean, maar laat wel weten dat zij het fijn vindt dat deze mensen nu rondlopen in Hollywood. Zij moest in het begin van haar carrière namelijk haar kleren uittrekken om een filmrol te bemachtigen.

Vreselijk
Hier blikt de 36-jarige Seyfried nu op terug: "Ik was toen 19 jaar oud en moest voor een auditie in mijn ondergoed rondlopen. Soms snap ik niet hoe ik dat heb kunnen laten gebeuren maar dan weet ik het weer. Ik was maar 19. Ik wilde niemand teleurstellen en ik wilde mijn baan behouden. Dat is waarom".

Seyfried zegt dat het belangrijk is om jezelf te beschermen in de filmwereld: "Ik heb vaker jonge actrices gezien die werden afgewezen voor een filmrol en daar echt kapot van zijn. Ik kan daar nu tegen. Niks kan mij nu nog breken of mijn leven verwoesten, tenzij het met mijn familie te maken heeft".

Carrière
Dat wil wel niet zeggen dat de actrice altijd de rol krijgt. Zo gaat ze verder: "Er was een rol die ik echt heel graag wilde spelen, maar dat ging niet door. Dat deed wel pijn, maar dat doet niks af aan mijn vertrouwen. Nu dat er intimiteitscoördinatoren zijn, voel je je ook veiliger en beter, dus dat helpt iedereen".

NieuwsFilm

meest populair