Zit Legolas eigenlijk in die nieuwe 'Lord of the Rings'-serie?

Zit Legolas eigenlijk in die nieuwe 'Lord of the Rings'-serie?

Orlando Bloom keert echt niet terug.

De naderende release van The Lord of the Rings: The Rings of Power maakt fans heel erg blij. Tegelijk moeten ze nog een paar weken wachten en wordt in die weken volop gespeculeerd over wat de televisieserie zal brengen.

De oorspronkelijke filmtrilogie werd meer dan 20 jaar geleden uitgebracht. De franchise explodeerde daarmee en de komende jaren kunnen we niet alleen The Lord of the Rings: The Rings of Power zien, maar ook een spin-off film die draait om de oorlog van de Rohirrim.

The Lord of the Rings: The Rings of Power en Legolas
Goed, The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in de Tweede Era van Midden-Aarde. Fans vragen zich daardoor af of bepaalde bekenden in de serie te zien kunnen zijn.

Zeker is al dat we Galadriel en ook Elrond gaan zien, twee elfen die al duizenden jaren oud waren als The Lord of the Rings: The Rings of Power begint.

Maar de vraag is of er meer elfen in zitten. Zit bijvoorbeeld Legolas in The Lord of the Rings: The Rings of Power? Het korte antwoord: nee.

Het lange?

Wanneer Legolas precies geboren werd is niet bekend. Maar algemeen geaccepteerd is wel dat hij niet geboren was in de Tweede Era en pas ergens in de Derde Era geboren werd.

Gelukkig is er voor de makers van The Lord of the Rings: The Rings of Power genoeg materiaal om te verkennen. Vanaf 2 september is de serie te zien op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair