Heftige ontwikkelingen: Keert Michael Keaton helemaal niet meer terug als Batman?

Heftige ontwikkelingen: Keert Michael Keaton helemaal niet meer terug als Batman?

Dat zou flink balen zijn.

Het zou zomaar kunnen dat Michael Keaton helemaal niet meer terugkeert als Bruce Wayne alias Batman in het DC Extended Universe. Gezien alle recente ontwikkelingen bij Warner Bros., lijkt zijn toekomst onzeker.

Allereerst zou Keaton een rol hebben in Batgirl. Vandaag werd echter bekend dat Warner Bros. deze superheldenfilm volledig heeft geschrapt.

Volgens insiders die de film hebben gezien tijdens een van de testvoorstellingen was Keatons aandeel niet heel groot, maar had hij wel een leuke rol.

De acteur zou in vijf scènes te zien zijn, waarin hij onder meer Leslie Grace's Barbara Gordon / Batgirl waarschuwt voor de gevaren van het superheldenbestaan en later met haar samenwerkt.

Wisseling van de burgerwacht
Er gaan ook geruchten rond dat Keaton een kleine rol had in Aquaman and The Lost Kingdom.

Vanwege het feit dat de release van The Flash is uitgesteld - de film waarin zijn Batman officieel wordt geïntroduceerd in het DCEU - zou hij echter uit de vervolgfilm zijn weggeknipt.

Zijn scènes zouden opnieuw worden opgenomen met Ben Affleck; de huidige Batman in het DCEU. Onlangs plaatste de acteur een selfie vanaf de set.

Introductie in The Flash onzeker
De enige film waarin Keaton nu nog 'gegarandeerd' in te zien zou zijn is The Flash. Deze productie kent echter ook de nodige problemen, voornamelijk veroorzaakt door hoofdrolspeler Ezra Miller.

Vandaag werd ook bekend dat Warner Bros. worstelt met de vraag of men de film überhaupt moet uitbrengen in de bioscopen. Het zou dus best kunnen dat The Flash evenals Batgirl zal worden geschrapt.

Daarmee zou Keaton in geen enkele film van DC meer te zien zijn en lijkt zijn terugkeer zeer onzeker. Laten we hopen dat Warner Bros. ons snel meer duidelijkheid geeft.

NieuwsFilm

meest populair