Deze 'Star Wars'-acteur ziet het Marvel Cinematic Universe niet zitten

Deze 'Star Wars'-acteur ziet het Marvel Cinematic Universe niet zitten

John Boyega wil voorlopig niet in Marvel-film spelen.

Al vele grote en bekende acteurs hebben rollen (gehad) in het groeiende Marvel Cinematic Universe. Maar niet alle Hollywoodsterren staan te trappelen om op te duiken in de grootste filmfranchise die sinds 2008 met grote stappen wordt uitgebreid.

Ondanks dat het lijkt dat alle grote sterren op den duur een rol gaan spelen in de reeks, denkt Star Wars-acteur John Boyega er voorlopig anders over. In gesprek met Men's Health gaf hij tekst en uitleg.

Iron Man niet te overtreffen
"Dat past op dit moment niet in de toekomstvisie die ik heb. Ik wil genuanceerde dingen doen... Ik wil mijn diensten aanbieden aan originele indiefilms met nieuwe, frisse ideeën, omdat ik weet dat het heel moeilijk is om Iron Man in dat universum te overtreffen," aldus de Britse acteur.

Boyega heeft uiteraard gelijk dat het een enorme opgave zal zijn om Iron Man of de andere grote helden te overtreffen. Hij heeft wat dat betreft al de ervaring opgedaan met zijn rol als Finn in de Star Wars-vervolgtrilogie.

De acteur richt zich komende tijden op duidelijk kleinere films, zoals 892, They Colned Tyrone, The Woman King, The Test en Attack the Block 2.

NieuwsFilm

meest populair