'John Wick' gaat mogelijk iets compleet onverwachts doen

'John Wick' gaat mogelijk iets compleet onverwachts doen

De bedenker zegt dat het mogelijk is.

In maart volgend jaar verschijnt alweer de vierde film in de John Wick-franchise. De reeks gaat ongetwijfeld weer wat groter worden met meer actie en avontuur. Maar zal de actieheld van Keanu Reeves ook de ruimte ingaan, in John Wick: Chapter 4 of later?

In gesprek met Comicbook.com sprak bedenker en regisseur Chad Stahelski over de toekomst van de filmreeks en hij sluit niet uit dat John Wick ooit een keer in de ruimte zal belanden.

"Er is een duidelijke mogelijkheid dat het zou kunnen," vertelde de filmmaker. "Ik weet niet of ik het zou doen, maar zou het personage daar naar toe kunnen gaan? Zelfs als fan vind ik de John Wick-wereld best leuk en interessant, dus 'the sky is the limit'. We hebben geen bestaand verhaal of merk, dus ik hoef de bestaande wereld van Batman niet te volgen. Ik kan alles doen."

Rijke toekomst van John Wick-franchise
Na het succes van de eerste drie films wordt er gewerkt aan een groot John Wick-universum met films, spin-offs en series. Naast deel vier en vijf wordt er ook gewerkt aan de spin-off Ballerina met Anna de Armas en de miniserie The Continental.

John Wick: Chapter 4 staat gepland voor 24 maart 2023 en recent verscheen onderstaande teaser trailer.



NieuwsFilm

meest populair