'The Punisher komt héél snel naar het Marvel Cinematic Universe'

'The Punisher komt héél snel naar het Marvel Cinematic Universe'

Volgens een nieuw gerucht keert Jon Bernthal terug als Frank Castle.

Het zou niet lang meer duren voordat Jon Bernthal (King Richard) terugkeert als The Punisher in het Marvel Cinematic Universe. Dat beweert de bekende primeurtjesjager MyTimeToShineHello op Twitter.

The Punisher, een serie die voorheen op Netflix te zien was en momenteel op Disney+ staat, draait om Frank Castle. Hij is een voormalig marinier wiens gezin vermoord is en wraak wil nemen op de verantwoordelijken. Daarbij schuwt hij geen enkel middel.

Na het cancelen van alle Marvel-series op Netflix, was het lang onduidelijk wat er met de personages en hun vertolkers zou gaan gebeuren.

Toekomst
Gelukkig weten we inmiddels dat Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, bereid is om deze geliefde personages terug te brengen (de Netflix-series werden geproduceerd door Marvel Television, een andere tak, waarbij Feige niet betrokken was).

Zo is Daredevil, gespeeld door Charlie Cox, inmiddels weer van de partij. Hij was vorig jaar te zien in Spider-Man: No Way Home en krijgt ook een eigen serie, zoals onlangs officieel werd aangekondigd.

Snelle terugkeer
MyTimeToShineHello beweert nu dus dat een terugkeer van The Punisher, wederom gespeeld door Jon Bernthal, ook op de planning staat.

Volgens de primeurtjesjager, die het al vaak bij het juiste eind heeft gehad, keert The Punisher terug in 2024. Waarschijnlijk gebeurt dat in de 18-delige serie Daredevil: Born Again, die in de lente van dat jaar moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair