3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Boy Erased (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Edgerton | Cast: Lucas Hedges, Nicole Kidman, Russell Crowe, e.a.
Wanneer Jared, de tienerzoon van een pastoor, opbiecht te fantaseren over andere mannen, wordt hij door zijn ouders naar een kamp gestuurd om homogenezingstherapie te volgen. Als hij hier niet aan meewerkt, dreigt hij te worden buitengesloten door zijn familie, vrienden en geloof. Langzaam komt zijn moeder Nancy echter tot het inzicht dat haar zoon gewoon is wie hij is.

First Man (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, e.a.
Astronaut Neil Armstrong traint tien jaar lang voor de ruimtevlucht van zijn leven en bereidt zich voor om als eerste mens voet op de maan te zetten. De aanloop naar die uiteindelijk succesvolle missie verloopt moeizaam. De ene naar de andere testvlucht mislukt en de weerstand onder de bevolking tegen het peperdure NASA-programma wordt alsmaar groter.

Little Italy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Donald Petrie | Cast: Emma Roberts, Hayden Christensen, Danny Aiello, e.a.
Leo en Nikki vallen als een blok voor elkaar. Er is echter een probleem: de jonge geliefden behoren tot concurrerende pizzeria's en hun vaders kunnen elkaar niet luchten of zien. Daardoor moeten ze hun ontluikende affaire zien te verbergen voor hun ruziënde families. Wanneer dat mislukt, organiseren hun ouders een pizzawedstrijd. De verliezer zal moeten verhuizen naar een andere stad.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair