Zo stinkend rijk is de prachtige Gal Gadot (37) uit 'Wonder Woman'

Zo stinkend rijk is de prachtige Gal Gadot (37) uit 'Wonder Woman'

De actrice uit 'Red Notice' behoort tot de best betaalde actrices ter wereld

Gal Gadot, de prachtige heldin uit Wonder Woman 1984, lijkt het goed voor elkaar te hebben met haar inkomen van USD 20 miljoen laatst voor de Netflix-film Red Notice. De 37-jarige actrice en fotomodel behoort tot de best betaalde actrices ter wereld, Maar weet jij, dat zij voor haar eerste superheldenfilm Wonder Woman maar USD 300.000 kreeg?

Dat is belachelijk minder dan de mannelijke acteurs kregen voor hun eerste superheldenrol. En daar is terecht wat van gezegd binnen Hollywood, al krijgen meer acteurs een bescheiden bedrag voor een eerste keer als superheld. Voor de volgende film over Wonder Woman steeg het inkomen van de actrice al naar USD 10 miljoen.

Elk begin is moeilijk
Gal Gadot komt uit Israël en werd instructeur in het leger toen zij voor dienst werd opgeroepen. De opgedane kennis over vechten zorgde ervoor dat zij later gecast werd voor diverse krachtige vrouwenrollen.

Maar elk begin is moeilijk. Gal Gadot doorliep verschillende schoonheidsverkiezingen en andere wedstrijden, zoals Miss Israël en Miss Universe. Hiermee kreeg zij verschillende opdrachten als fotomodel, waarna ook de filmopdrachten kwamen.

Stinkend rijk
Gal Gadot heeft inmiddels een geschatte netto waarde van USD 30 miljoen, stinkend rijk dus en de verwachting is dat dit vermogen toe blijft nemen. Haar naam is verbonden aan merken als Huawei, Gucci en Jaguar.

Samen met haar echtgenoot investeert zij in verschillend onroerend goed, zoals huizen in Malibu, Hollywood en Israël. Ook startten zij een productiemaatschappij, Pilot Wave. Gal Gadot verwacht haar komende projecten namelijk mee te produceren. Meer over het inkomen van Gal Gadot staat hier bij Celebrity Networth.

NieuwsFilm