Gaat Brad Pitt dan toch nog niet met pensioen?

Gaat Brad Pitt dan toch nog niet met pensioen?

De uitspraak van Pitt was voor fans wel even schrikken.

Enige tijd geleden liet Brad Pitt weten met pensioen te willen gaan. Nu blijkt het dat de Once Upon a Time-acteur dit niet zo had bedoeld, maar dit wel zo werd geïnterpreteerd. Hij komt nu dan ook terug op zijn uitspraken.

Pitt geeft de nodige interviews om zijn nieuwste film, Bullet Train, zo goed mogelijk te promoten. Een gesprek was voor fans wel even schrikken, toen de geliefde acteur liet weten te willen stoppen. Nu blijkt het dat dit niet klopt.

Reactie
"Ik moet voortaan beter opletten op wat ik zeg tijdens interviews" grapt Pitt. "Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik nu een bepaalde leeftijd heb dat ik iets kieskeuriger ben geworden en mijn volgende projecten goed uitkies".

Wel zegt de tweevoudige Oscar-winnaar dat hij niet lange plannen maakt voor de toekomst, maar gewoon doet waar hij op het moment zin in heeft: "Als een goed project langskomt, dan doe ik dat gewoon. Dat is altijd mijn manier van werken geweest".

Druk jaar
De acteur heeft dit jaar wel genoeg werk. Zo zal hij niet alleen te zien zijn in Bullet Train, maar ook in de nieuwe Damien Chazelle film Babylon en heeft hij eveneens getekend voor het nieuwe project van collega en vriend George Clooney.

NieuwsFilm

meest populair