'Johnny Depp wilde naaktfoto's Amber Heard delen tijdens rechtszaak'

'Johnny Depp wilde naaktfoto's Amber Heard delen tijdens rechtszaak'

Er is nieuwe informatie vrijgekomen over de veelbesproken zaak.

Er zijn nieuwe documenten verschenen van de rechtszaak die Johnny Depp had aangespannen tegen en heeft gewonnen van zijn ex Amber Heard. Deze stukken bevatten onder meer informatie over ingediend bewijsmateriaal dat niet tijdens het proces besproken is.

Deze documenten waren tot voor kort verzegeld en dus niet beschikbaar voor het publiek. Inmiddels zijn de papieren openbaar en deze blijken een hoop smeuïge informatie te bevatten.

Naaktfoto's en erectieproblemen
Zo wordt onder meer duidelijk dat het advocatenteam van Depp naaktfoto's van Heard als bewijsmateriaal in willen dienen.

Andersom zouden de advocaten van de Aquaman-actrice oorspronkelijk het een en ander hebben willen zeggen over de vermeende erectieproblemen van Depp. Hij zou pillen daarvoor slikken.

Niet toegelaten
De behandeling van de rechtszaak duurde weken. Tijdens het proces presenteerden beide partijen een hoop bewijsstukken en werden er een hoop getuigen verhoord.

De nieuw vrijgegeven documenten onthullen dus dat zowel Depp als Heard nog meer bewijsmateriaal hadden willen gebruiken Deze stukken werden echter voor de start van de behandeling al afgekeurd door de rechter; een gebruikelijke gang van zaken.

Hoger beroep
Inmiddels hebben beide partijen aangekondigd in hoger beroep te zullen gaan. Of de afgekeurde bewijsstukken daarbij alsnog aan de orde zullen komen, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair