Bloedmooie dochter van Sylvester Stallone gaat bloedstollende uitdaging aan

Bloedmooie dochter van Sylvester Stallone gaat bloedstollende uitdaging aan

De knappe dochter van Sylvester Stallone verlegt haar grenzen door hem

Sylvester Stallone is dol op zijn knappe dochters en deelt graag filmpjes van zijn gezin op social media. Weet jij, dat de stoere 76-jarige acteur de leukste vader is voor zijn dochters? Hij motiveert hen graag en dat zie je ook aan dit filmpje.

Eén van zijn dochters probeert haar angst voor grote spinnen te overwinnen. Zij staan in een dierenwinkel en zij twijfelt of zij het aandurft de spin op haar hand te hebben. Stallone moedigt haar aan, net als de begeleider van een vreselijk harige - en vooral grote - spin.

Bloedstollend
De bloedmooie meid is nerveus, maar durft uiteindelijk de bloedstollende uitdaging aan. Ze vindt het zichtbaar eng, als de grote spin over haar hand loopt. Toch telt zij dapper af en houdt het vol tot zij niet meer kan. Met een ingehouden gil loopt zij gespannen weg.

Het mooie is, zoals afgesproken, dat zij netjes met die enorme spin omgaat. En dat doet ze, terwijl zij het ongelooflijk griezelig vindt. Superknap!

Complimenten
Sylvester Stallone complimenteert haar en schrijft bij het filmpje op Instagram:
"Mijn ongelooflijk dappere en prachtige dochter Sophia gaat ervoor. Zo trots op mijn meiden!"

Stallone was laatst in Rambo: Last Blood nog te zien en heeft nieuwe filmopnamen lopen. Zijn filmpje op Instagram vind je hieronder.



NieuwsFilm