Huh? Ian McKellen terug als Gandalf in nieuwe 'Lord of the Rings'-serie?

Huh? Ian McKellen terug als Gandalf in nieuwe 'Lord of the Rings'-serie?

De makers staan ervoor open.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power probeert zich op allerhande manieren te onderscheiden van de filmtrilogie van regisseur Peter Jackson. Maar, en dat zal je vermoedelijk niet verwacht hebben, acteur Ian McKellen zou zomaar eens terug kunnen keren als Gandalf.

Dat nieuws is vrij onverwacht, met name omdat Gandalf nog helemaal niet op Midden-Aarde was aangekomen als de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power begint. Hij kwam pas veel later om de mensen, elfen en dwergen van de wereld te helpen in hun strijd tegen het kwaad.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Producent Lindsey Weber vertelde tijdens een interview met Total Film dat het niet direct uitgesloten is dat McKellen terugkeert.

Zij vertelde dat het productieteam "overal voor open" staat als het op een terugkeer van McKellen als Gandalf aankomt. "Wie zou nou nee zeggen tegen Ian McKellen? Echt niemand op de wereld zou nee tegen Ian McKellen zeggen."

McKellen grapte enige tijd geleden al dat zijn 83-jarige leeftijd hem er niet van zou weerhouden in The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien te zijn.

"Ik hoor dat Gandalf geen onderdeel is van The Rings of Power. Maar is hij dat wel, nou dan is het een rol waar je niet te oud voor kan zijn!"

Gandalf is niet direct op Midden-Aarde gearriveerd als The Lord of the Rings: The Rings of Power begint. Maar hij komt gaandeweg wel naar de wereld om de strijd tegen Sauron te helpen. Wellicht dat hij ergens tegen het einde te zien zou kunnen zijn?

NieuwsFilm

meest populair