Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult beelden én forse vertraging

Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult beelden én forse vertraging

De serie Star Wars Andor komt een maand later uit.

Er is officieel een nieuwe trailer vrijgegeven voor Star Wars: Andor. De serie heeft een hoofdrol voor acteur Diego Luna, die terug is als Cassian Andor - zijn personage dat we leerden kennen in de film Rogue One: A Star Wars Story.

In de serie Star Wars: Andor zien we hoe Cassian veranderde van een loner, iemand die niet direct interesse had in de rebellie tegen het keizerrijk, in iemand die uiteindelijk zelfs bereid was om zijn leven te geven voor het stelen van de plannen voor de Death Star.

Star Wars: Andor-trailer en releasedatum
Vandaag kwam Lucasfilm dus met een nieuwe trailer voor de serie Star Wars: Andor. Dat gebeurde tijdens de meest recente uitzending van Good Morning America.

Helaas ging het debuut van de trailer voor Star Wars: Andor gepaard met slecht nieuws.

Lucasfilm en Disney+ hebben namelijk ook besloten om Star Wars: Andor wat later uit te brengen dan eerder aangekondigd.

Op het allerlaatste moment, nog geen maand voor de oorspronkelijk geplande release van de serie Star Wars: Andor, is namelijk besloten om de serie pas op 21 september uit te brengen.

Om daarvoor te compenseren, heeft Lucasfilm wel besloten om de première zo groot mogelijk te maken; we krijgen namelijk drie (!) afleveringen van Star Wars: Andor te zien op die dag. Check hieronder de gloednieuwe trailer:



NieuwsFilm

meest populair