Slecht nieuws over langverwachte nieuwe Marvel-serie met Samuel L. Jackson

Slecht nieuws over langverwachte nieuwe Marvel-serie met Samuel L. Jackson

Secret Invasion krijgt een nieuwe schrijver voor de heropnames.

Christopher McDonald bevestigt dat Secret Invasion binnenkort nieuwe opnames moet ondergaan. Maar, anders dan anders, ook met een nieuwe schrijver.

Marvel Studios werkt nu officieel aan The Multiverse Saga, dat Phase 4, 5 en 6 omvat. Een van de projecten waar heel wat fans vermoedelijk het meest naar uit hebben gekeken, is vermoedelijk Secret Invasion. Dat wordt gebaseerd op de gelijknamige comics uit 2008 van Brian Michael Bendis en Leinil Francis Yu.

Secret Invasion
Plotdetails rond Secret Invasion zijn schaars. Al liet Kevin Feige wel al weten dat Secret Invasion zich niet afspeelt op dezelfde schaal als het oorspronkelijke verhaal.

In plaats daarvan vangt men de essentie van het verhaal via de elementen van paranoia en politieke skepsis. De Aarde staat onder druk en wordt overvallen door Skrulls, maar niet zichtbaar en juist onzichtbaar, wat voor paranoia zorgt.

Tijdens een interview met Awards Focus laat McDonald weten dat er toch nog een en ander scheelt aan het verhaal. "Dinsdag gaan we terug naar Londen voor aanvullende opnames. Ze maken heropnames om het verhaal ook echt te verbeteren. Met een nieuwe schrijver moet de last hoger komen te liggen en duikt men nog dieper."

De opnames van Secret Invasion begonnen in september 2021 en duurden tot april 2022. De heropnames zijn natuurlijk niet onverwacht, maar dat ze met een nieuwe schrijver plaatsvinden is wel nieuws.

NieuwsFilm

meest populair