Marvel Studios komt wederom met een heel nieuwe tijdlijn

Marvel Studios komt wederom met een heel nieuwe tijdlijn

I Am Groot krijgt een plekje.

De aankomende animatieserie I Am Groot van Disney+ draait om de vroege dagen van Groot die volwassen wordt. Maar nu pas weten fans echt wanneer de serie zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe.

Tijdens een interview met Comic Book, vertelt Brian Winderbaum (hoofd van streaming, televisie en animatie bij Marvel Studios) dat de serie, die vijf afleveringen krijgt, zich afspeelt tussen het einde van de film Guardians of the Galaxy Vol. 2 en de scène na de aftiteling van de film die laat zien dat Groot een tienerversie van zichzelf geworden is.

I Am Groot in de Marvel-tijdlijn
"Het is een klein venster dat we hebben, niet waar?" begon Winderbaum het interview met Comic Book.

"Het speelt zich af tussen het einde van Guardians 2 en voor de scène na de aftiteling in Guardians 2. Dus het is een klein venster waarin Groot zich net na zijn ontwikkeling als peuter bevindt. En het is iets dat ons echt enorm opwond, James [Gunn] en ook [Kirsten Lepore]."

I Am Groot draait om de kleine momenten en is dus geen serie die direct verbonden is aan verhalen rond de Guardians of the Galaxy. Dat maakt ook meteen dat deze zich af moest spelen in een tijd waarin de Guardians niet helemaal breed en groots actief waren. Nou, dat is dus gelukt.

De synopsis van I Am Groot luidt als volgt: "I Am Groot kijkt naar de gloriedagen van Baby Groot, waarin hij opgroeit en in de problemen komt."

NieuwsFilm

meest populair