Prime Video voegt zeldzaam slecht ontvangen film toe aan zijn aanbod

Prime Video voegt zeldzaam slecht ontvangen film toe aan zijn aanbod

Dit is het nieuwe aanbod op Prime Video.

Deze week was wel heel mager op Prime Video, met slechts één nieuwe film het hele aanbod van de streamingdienst. En dan ook nog een film waarvan je je af kan vragen of die je wel moet willen zien.

Het gaat namelijk om Run With the Hunted, een nieuwe film met onder meer acteurs Ron Perlman, Michael Pitt en Sam Quartin in de hoofdrollen. Vooral voor Perlman moet dit een teleurstelling zijn.

0% op Rotten Tomatoes
De film Run With the Hunted heeft een indrukwekkende (want zeldzame) 0% op Rotten Tomatoes. Van de 11 recensies was er geen enkeel positief.

Het probleem volgens critici: de film heeft heel wat veelbelovende elementen, maar weet die gewoon niet tot uiting te brengen. Ja, er zit actie en geweld in, maar nee, er is geen coherent en plausibel verhaal.

Run with the Hunted (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Swab | Cast: Ron Perlman, Michael Pitt, William Forsythe, Mark Boone Junior
De jonge Oscar doodt, ter bescherming van zijn beste vriendin Loux, diens gewelddadige vader. Hierdoor moet hij noodgedwongen zijn geboortedorp ontvluchten. Hij komt in de wereld van de misdaad en corruptie terecht. Vijftien jaar later staat hij aan het hoofd van een groep afvallige kinderen. Op zoek naar een beter leven verhuist Loux op haar beurt naar dezelfde stad.

NieuwsFilm

meest populair