Kang the Conquerer is nu echt de nieuwe Thanos van het MCU

Kang the Conquerer is nu echt de nieuwe Thanos van het MCU

En doet alles anders.

Het duurde bijna drie jaar, maar vorige week onthulde Marvel Studios eindelijk wie de volgende Thanos is. Na het einde van de Infinity Saga brak een moeilijke tijd aan voor de filmstudio. Hoe volg je immers dik tien jaar aan films op?

Inmiddels is dat wel duidelijk, namelijk door er een schepje bovenop te doen. Het multiversum is inmiddels het centrale thema van het Marvel Cinematic Universe en dankzij het Comic-Con panel weten we dat de filmstudio opbouwt naar twee nieuwe Avengers-films: The Kang Dynasty en Secret Wars.

Kang is de nieuwe Thanos
Kang ontmoetten we al vrij vroeg in Phase 4, namelijk in de serie Loki. Hoewel, we ontmoetten een variant van Kang. Die bleek te waken over het multiversum, bang als hij was voor zijn eigen varianten die niet zo vredelievend zouden zijn.

Marvel heeft nu dus bevestigd dat Kang de volgende grote schurk is. Acteur Jonathan Majors keert weer terug voor de rol, die hij dus eerst speelde in Loki en straks in Ant-Man and the Wasp: Quantumania ook vervult.

Kang is compleet anders dan Thanos. Maar hij is ook meteen een van de meest machtige, pragmatische en eigenlijk ook intelligente personages in het Marvel-universum. Kang nam het meermaals op tegen de Avengers en leek ook een aantal keren bijna te winnen.

Dat belooft dus wat voor de komende gevechten in de nieuwe Avengers-films!

NieuwsFilm

meest populair