Johnny Depp pakt opvallende rol die je niet zou verwachten

Johnny Depp pakt opvallende rol die je niet zou verwachten

De topacteur duikt op in een videogame.

Acteur Johnny Depp (Waiting for the Barbarians, Minamata) lijkt toch weer iets meer in beeld te kunnen gaan komen van de grote Hollywoodstudio's nu vooral zijn ex Amber Heard er slecht voorstaat na de slepende rechtszaken tussen de twee. Depp moest afgelopen periode op een opvallende manier bijklussen.

Zo hoorden we Depp in 2020 tot en met dit jaar in de animatieseries Puffins en Puffins Impossible. Maar nu blijkt dat hij ook een rol heeft geaccepteerd in een game, namelijk Sea of Dawn. In de game is hij te zien als een vreemde, stuntelige en blinde winkelier genaamd Phillip. Beelden uit het spel zijn ondertussen online verschenen.

Johnny Depp in de game Sea of Dawn
Depp sprak ook over zijn rol in een video van achter de schermen, waarin hij vertelde hoe hij samen met de producenten het personage heeft gecreëerd en waar hij inspiratie vandaan haalde voor het uiterlijk van Phillip. Je kunt de trailer en de video achter de schermen hieronder bekijken.

Sea of Dawn is nu verkrijgbaar in China voor pc en mobiel. Een release in de VS en Europa staat gepland voor later dit jaar.




NieuwsFilm

meest populair