Goed nieuws voor monster-sequel 'Godzilla vs. Kong 2'

Goed nieuws voor monster-sequel 'Godzilla vs. Kong 2'

De productie van de film verloopt zeer voorspoedig!

Godzilla zal niet alleen terugkeren dankzij de MonsterVerse-serie van Apple TV, waar Wyat en Kurt Russell de hoofdrollen spelemn, maar ook in het vervolg op megahit Godzilla vs. Kong van Legendary Pictures.

We wisten al dat de monster-sequel in maart 2024 zal verschijnen, maar opvallend genoeg zijn ondertussen ook al opnames van de film begonnen. Dit is naar buiten gekomen via een Australisch nieuwsprogramma, dat onthulde dat er op een van de prachtige stranden van het land opnames voor de film hebben plaatsgevonden.

Bekijk hieronder een tweet over dit nieuws:



In de eerste Godzilla vs. Kong zagen we hoe de gigantische gorilla door wetenschappers van Skull Island naar de zogenaamde Hollow Earth werd gebracht. Uiteindelijk mondde dit uit op het ultieme titanengevecht tussen Kong en Zilla. De film was, ondanks het hoogtepunt van corona, goed voor een wereldwijde opbrengst van bijna 500 miljoen dollar.

Hoewel er nog niks bekend is over het verhaal van de sequel, weten we wel dat Godzilla vs. Kong-regisseur Adam Wingard terugkeert. Dan Stevens, die we kennen van de serie Legion en films als Beauty and the Beast, speelt de menselijke hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair