HBO Max voegt deze content nieuw toe in augustus

HBO Max voegt deze content nieuw toe in augustus

HBO Max maakt er geen al te druk maandje van.

HBO Max is een van die streamingdiensten die weinig films aankondigt voor de nieuwe maand. Helaas is augustus niet veel anders.

Waar op het seriefront nog een stuk of tien nieuwe titels onthuld zijn, geldt dat zeker niet voor films. Sterker nog: er is slechts één nieuwe film aangekondigd voor de komende maand en dat is een documentaire getiteld Katrina Babies.

De nieuwe film
Belangrijk in het geval van HBO Max is natuurlijk dat de streamingdienst elke week heel wat nieuwe films toevoegt aan zijn aanbod. Het blijft echt niet bij deze ene titel.

Het enige nadeel is dat al die titels pas op maandagen worden aangekondigd en de vooruitblik op een nieuwe maand gewoonlijk niet heel veel meer is dan een korte blik op enkele titels die in elk geval nu alvast geteased worden.

Hoe dan ook, hieronder alle info die we tot nu toe hebben over de documentaire Katrina Babies.

Katrina Babies (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Buckles Jr. | Cast: Calvin Baxter, Arnould Burks, Damaris Calliet, Cierra Chenier | Releasedatum: 25 augustus
Deze documentaire van regisseur Edward Buckles jr. biedt een openhartige blik op de nasleep van orkaan Katrina en de impact ervan op de jeugd van New Orleans.

NieuwsFilm

meest populair