Disney+ voegde maar liefst 6 films nieuw toe

Disney+ voegde maar liefst 6 films nieuw toe

Dit is het nieuwe aanbod.

Zes nieuwe titels op Disney+ deze week! We zien vooral nieuwe films met Steven Seagal en eentje met Uma Thurman die interessant kunnen zijn!

Under Siege (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Davis | Cast: Steven Seagal, Damian Chapa, Troy Evans, David McKnight
Onder aanvoering van commandant Krill en CIA-agent William Strannix wordt het slagschip USS Missouri, met acht kernkoppen aan boord, bezet door terroristen. De scheepskok Casey Ryback weet aan hun aandacht te ontsnappen en is een meester in vechtsporten, explosieven en wapens.

Under Siege 2: Dark Territory (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Geoff Murphy | Cast: Steven Seagal, Eric Bogosian, Everett McGill, Katherine Heigl
Terroristen krijgen een supersonisch wapen in bezit waarmee ze de hele wereld kunnen afpersen. Ze houden echter geen rekening met voormalig marine-officier Casey Ryback, die toevallig in de trein zit die door criminelen wordt gekaapt.

Plan B (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marco Berger | Cast: Manuel Vignau, Lucas Ferraro, Mercedes Quinteros, Damián Canduci
Bruno, door zijn vriendinnetje gedumpt, wil haar terug. Als modern meisje wil ze best nog wel eens met Bruno, maar ze blijft mooi bij haar nieuwe vriend Pablo. Dus broedt Bruno op een plan om Pablo het veld te doen ruimen. Maar door toeval krijgt Bruno een geheel nieuwe mogelijkheid aangereikt. Hij noemt dit Plan B. Hij moet hiervoor aanpappen met Pablo, zich voordoen als zijn beste vriend. Maar Plan B leidt ertoe dat Bruno's hetero geaardheid in twijfel wordt getrokken.

Not Okay (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quinn Shephard | Cast: Zoey Deutch, Mia Isaac, Negin Farsad, Dylan O'Brien
Een jonge vrouw is wanhopig op zoek naar vrienden en naar bekendheid. Ze veinst een reisje naar Parijs om meer volgers op social media te verkrijgen. Wanneer een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsvindt, maakt deze uiteindelijk deel uit van haar valse reis. Door haar leugen komt de vrouw in een moeilijk parket terecht, maar krijgt ze de aandacht waarnaar ze zo verlangde.

My Super Ex-Girlfriend (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Reitman | Cast: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Rainn Wilson
Iemand dumpen is niet altijd even makkelijk, maar in sommige gevallen is het ook nog eens zeer gevaarlijk! Matt Saunders (Luke Wilson) denkt dat hij eindelijk zijn droomvrouw heeft gevonden in de mooie Jenny Johnson (Uma Thurman), die toevallig ook de superheldin G-Girl blijkt te zijn. Wanneer de bezitterigheid van Jenny/G-Girl voor Matt allemaal toch wat teveel wordt, besluit hij de releatie te verbreken. Maar hoe maak je het uit met een vrouw die kan vliegen, auto's op kan tillen en gaten in staal kan branden. De verlaten Jenny/G-Girl is vastberaden om Matt's leven in een hel te veranderen. Heeft hij wel de juiste beslissing genomen....

Guilty by suspicion (1991)
Bekijk de afbeeldingRegie: Irwin Winkler | Cast: Robert De Niro, Annette Bening, George Wendt, Patricia Wettig
Merrill is een regisseur die zijn vastgelopen carrière nieuw leven in kan blazen door te getuigen tegen vrienden die verdacht worden van communisme.

NieuwsFilm

meest populair