Madonna over haar biopic: "Ik ben veel te interessant voor een korte film"

Madonna over haar biopic: "Ik ben veel te interessant voor een korte film"

De zangeres heeft moeite met het inkorten van het script.

Madonna werkt nog altijd hard aan een biopic over haar eigen leven en carrière. In een nieuw interview met Variety vertelt ze meer over de status van het project. Volgens de zangeres is er nog een hoop werk aan de winkel.

Vooral het script heeft volgens Madonna nog aandacht nodig. "Op dit moment is het script erg lang en ik vind het erg lastig om het in te korten", vertelt de 63-jarige beroemdheid. "Het [schrappen van scènes] voelt een beetje alsof ik mijn eigen ledematen moet afhakken".

De zangeres meent dat ze simpelweg een buitengewoon en bijzonder leven heeft gehad. "Mijn leven verdient dan ook een buitengewone film".

Volledig in controle
Voor haar film heeft Madonna letterlijk de volledig regie. Ze schrijft niet alleen zelf het scenario, maar kruipt ook in de regiestoel. Waarom heeft ze de touwtjes zo strak in handen?

"Er zijn al veel mensen geweest die een film over mij hebben willen maken. Dat waren vooral vrouwonvriendelijke mannen. Ik was daar op een gegeven moment goed mee klaar en besloot dat ik de enige was die eer aan mijn levensverhaal kon doen".

Actrice gevonden
Gezien deze update over de status van het project, lijkt het dan ook nog wel even te duren voordat de camera's daadwerkelijk gaan rollen.

Wel is er al een actrice gevonden die in de huid van Madonna mag gaan kruipen: Julia Garner, die je onder meer kunt kennen van de Netflix-serie Inventing Anna.

NieuwsFilm

meest populair