Wow: Je hebt onherkenbaar... En dán heb je Sebastian Stan in 'A Different Man'

Wow: Je hebt onherkenbaar... En dán heb je Sebastian Stan in 'A Different Man'

De acteur zit verborgen achter een hele hoop make-up...

Acteur Sebastian Stan (39), die de meesten waarschijnlijk kennen als Bucky Barnes a.k.a. de WInter Soldier in het MCU, staat erom bekend zijn filmprojecten met enige smaak uit te kiezen.

Voor zijn nieuwste titel A Different Man lijkt hij voor de Oscar-kansen te gaan, want hij ondergaat een enorme transformatie voor zijn aanstaande filmproject. 'Onherkenbaar' is een redelijk understatement.

Stan speelt Edward, een man die op zoek is naar een nieuw leven en een nieuwe start nadat hij een gezichtsreconstructieve operatie heeft ondergaan. Edward zal het echter moeilijker vinden om een ​​nieuwe start te maken dan hij aanvankelijk had gehoopt, nadat hij gefixeerd raakt op de man die hem in zijn vorige leven in een toneelproductie speelde.

Setfoto's die op Twitter worden gedeeld, laten de transformatie zien en er zweven ook een paar clips rond. Om spoilers te vermijden, zullen we ze niet delen, maar je kan ze vinden door onder andere hier te klikken.

Nog geen releasedatum
Naast Stan speelt Adam Pearson mee, die in het echt leeft met de aandoening neurofibromatose, die zijn uiterlijk aantast. Pearson heeft verschillende kiekjes en videoclips van zijn tijd op de set gedeeld, waar hij zijn enthousiasme en lof voor vertolker Stan uit.

Het spreekt vanzelf dat een centraal en cruciaal thema als dit te maken zal hebben met zelfacceptatie en het accepteren van anderen.

NieuwsFilm

meest populair