Netflix komt heel snel met nieuwe erotische film

Netflix komt heel snel met nieuwe erotische film

De streamingdienst pakt volgende maand uit met een nieuw '365 Days'-deel.

Netflix komt volgende maand met een nieuwe 365 Days-film, een erotische thrillerreeks uit Polen. Hoewel critici niets van de films moeten hebben, blijft het publiek smullen van de 'spannende' avonturen.

De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de Poolse schrijfster Blanka Lipińska. In 2020 verscheen de eerste film. Deze werd zo'n succes dat een tweede film er al snel kwam. Het derde deel heet The Next 365 Days.

Onlangs maakte Lipińska bekend dat de opnames voor het derde deel al waren afgerond en dat het niet lang meer zou duren voordat de film klaar was. Een concrete verschijningsdatum is inmiddels ook bekend: The Next 365 Days zal vanaf 16 augustus op Netflix te zien zijn.

In het kort
De precieze verhaallijn is nog niet bekend (al zal bijna niemand naar deze films kijken voor het verhaal), maar aangenomen wordt dat The Next 365 Days losjes het verhaal van het gelijknamige boek van schrijfster Lipińska zal volgen.

In het boek is Laura zwanger. Wanneer ze wordt neergeschoten, worden de beste dokters ingeschakeld om haar leven te redden. Haar man, het hoofd van de Siciliaanse maffia, moet uiteindelijk de moeilijkste beslissing nemen van zijn leven. Hij moet bepalen of hij zijn vrouw óf kind wil redden.

Vanaf 16 augustus dus op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair