Marvel-regisseurs tippen deze populaire Netflix-acteur als de nieuwe James Bond

Marvel-regisseurs tippen deze populaire Netflix-acteur als de nieuwe James Bond

De Russo's zien Regé-Jean Page absoluut zitten als de opvolger van Daniel Craig.

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page heeft volgens regisseurs Joe en Anthony Russo (Avengers: Endgame) niet alleen het talent, maar ook de looks en het charisma om de volgende James Bond te worden. Dat hebben de filmmakers gezegd in een interview met RadioTimes.com.

Page brak door met zijn rol als Simon Basset in de onwijspopulaire Netflix-serie Bridgerton en is sindsdien een veelgevraagd acteur.

Volgens de Russo's zou de 34-jarige bekendheid absoluut de perfecte kandiaat zijn om een grote rol als die van 007 op zich te nemen. De regisseurs werkten met Page samen voor hun actiefilm The Gray Man, die sinds vorige week op Netflix te zien is.

Charismatisch
"Hij heeft meer charisma in zijn pink dan sommigen in hun hele lichaam", zegt Joe over de Britse acteur. "Wij zouden naar hem kijken in elke rol. Zelfs als hij het telefoonboek voor zou lezen, zou hij ons boeien".

Zijn broer Anthony valt hem bij: "Hij is inderdaad zeer getalenteerd en barst van de charisma".

Geruchtenmolen
De naam van Page wordt vaker genoemd in het geruchtencircuit om het stokje in de succesvolle spionagefilmfranchise over te nemen. Of hij daadwerkelijk op het lijstje staat van de Bond-producenten, is niet bekend.

Eerder lieten zij weten dat de aankondiging van de nieuwe James Bond nog wel even op zich laat wachten. De producenten willen goed de tijd nemen om de perfecte opvolger van Daniel Craig te vinden.

NieuwsFilm

meest populair