Prime Video voegt deze films nieuw toe in augustus

Prime Video voegt deze films nieuw toe in augustus

We zetten ze voor je op een rij.

Elke maand zetten we op een rij wat de grote nieuwe releases zijn op de streamingdiensten die je kent. Vandaag is de laatste van die grote streamingdiensten aan de beurt: Prime Video.

Er zijn zoals gebruikelijk niet al te veel titels aangekondigd: drie deze maand. Maar wel een paar opvallende titels, waaronder Thirteen Lives van Ron Howard en Sylvester Stallone-film Samaritan.

Thirteen Lives (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Colin Farrell, Joel Edgerton, Viggo Mortensen, Tom Bateman | Releasedatum: 5 augustus
Thirteen Lives, geproduceerd door Ron Howard, vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam dat tijdens een onverwachte regenbui vast kwam te zitten in de Tham Luang grot. Geconfronteerd met onoverkomelijke problemen, zal een team van 's werelds meest ervaren en ervaren duikers - bij uitstek ervaren in het navigeren door het wirwar van ondergelopen, smalle grot tunnels - samen met Thaise troepen en meer dan 10.000 vrijwilligers een benauwende redding van de twaalf jongens en hun coach uitvoeren. Met een ongelofelijke inzet en terwijl de hele wereld meekijkt, begint de groep aan hun meest uitdagende reddingsactie ooit, waarbij ze de tomeloze kracht van de menselijke geest laten zien.

Escape from Mogadishu (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seung-wan Ryoo | Cast: Yun-seok Kim, In-seong Jo, Jun-ho Heo, Kyo-hwan Koo | Releasedatum: 12 augustus
Het is 1991. Mogadishu, de hoofdstad en meest bevolkte stad van Somalië wordt verscheurd door een burgeroorlog. Het personeel en de gezinnen van de Zuid-Koreaanse ambassade, geïsoleerd en zonder enige communicatie, moeten het hoofd bieden aan een hagel van kogels en granaten. Op een nacht klopt personeel van de Noord-Koreaanse ambassade op de deur en vraagt om hulp. De mensen van beide ambassades hebben één doel, ontsnappen uit Mogadishu.

Samaritan (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Avery | Cast: Sylvester Stallone, Javon 'Wanna' Walton, Johan Philip Asbæk, Martin Starr | Releasedatum: 26 augustus
Het verhaal van Samaritan gaat over een jochie dat onderzoekt of een mythische superheld, die 20 jaar geleden op mysterieuze wijze is verdwenen, nog steeds in leven is. Het script van de film werd geschreven door Bragi F. Schut, die eerder ook het scenario van de succesvolle horrorfilm Escape Room voor zijn rekening nam. De opnames moeten begin volgend jaar van start gaan, met Braden Aftergood van Balboa Productions als producent.

NieuwsFilm

meest populair