Foto: Pierce Brosnan is onherkenbaar in 'The Last Rifleman'!

Foto: Pierce Brosnan is onherkenbaar in 'The Last Rifleman'!

De 69-jarige acteur speelt een 89-jarige oorlogsveteraan.

Iedereen kent Pierce Brosnan wel. De acteur speelde jarenlang James Bond en zal binnenkort te zien zijn in de superheldenfilm Black Adam, maar waarschijnlijk zal lang niet iedereen hem herkennen in The Last Rifleman.

Er werden namelijk foto's gemaakt van de acteur op de set van zijn nieuwste project en je moet al héél goed kijken wil je Brosnan herkennen. Normaalgesproken is hij namelijk in actiefilms te zien, maar voor The Last Rifleman kruipt hij in de huid van een 89-jarige oorlogsveteraan.

Verhaal
De film speelt zich af in Noord Ierland en draait om een oud-soldaat, wiens vrouw komt te overlijden. Hij besluit vervolgens uit het bejaardentehuis waar hij verblijft te ontsnappen om naar Frankrijk te reizen voor de 75ste verjaardag van de strijd van Normandië.

The Last Rifleman is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bernard Jordan. De schrijver van de film, Kevin Fitzpatrick, heeft dan ook veel inspiratie kunnen opdoen uit Jordans verhaal: "Zijn reis kreeg aandacht van de hele natie, aangezien het de Tweede Wereldoorlog-generatie belichaamde".

Onmogelijk
Zo vervolgt Fitzpatrick: "Ik was zo geboeid door dit verhaal dat ik het maar wat graag wilde schrijven. We volgen een man, die op het eind van zijn leven nog een laatste keer op reis gaat naar een plaats die alleen maar pijnlijke herinneringen vasthoudt".

We zullen wel nog even moeten wachten op The Last Rifleman, aangezien het drama pas ergens volgend jaar te zien zal zijn. De eerste kiekjes zijn hier te zien!

NieuwsFilm

meest populair