3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

House of Gucci (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, e.a. | Te zien op: Prime Video
Maurizio Gucci, de slungelige erfgenaam van het gelijknamige modemerk, trouwt met Patrizia Reggiani, een voortvarende, maar manipulatieve vrouw. Binnen de familie Gucci blijkt een behoorlijke giftige en competitieve sfeer te heersen. Ondertussen leert Reggiani steeds meer over de familiegeschiedenis en veroorzaakt ze verraad, decadentie en moord.

Luca (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Enrico Casarosa | Cast: Jacob Tremblay, Maya Rudolph, Jack Dylan Grazer, e.a. | Te zien op: Disney+
Het zeemonstertje Luca woont samen met zijn ouders voor de kust van een Italiaans plaatsje. Hij is erg nieuwsgierig naar het leven op het vaste land, waar wezens zoals hij in mensen zouden veranderen. Van zijn ouders mag hij echter niet uit het water komen. Samen met zijn stoere vriend Alberto besluit hij dit avontuur toch aan te gaan.

Bohemian Rhapsody (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a. | Te zien op: Netflix
Farrokh Bulsara heeft een simpele baan op het vliegveld maar grote ambities. Hij droomt van een carrière in de muziek. Samen met Brian May en Roger Taylor richt hij de band Queen op. Bulsara verandert zijn naam in Freddie Mercury en begint met zijn kompanen de ene na de andere hit uit te brengen. De groep groeit uit tot een ware sensatie.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair