Dit is het onheilspellende debuut van Kang the Conquerer in het Marvel-universum

Dit is het onheilspellende debuut van Kang the Conquerer in het Marvel-universum

Kang the Conquerer wordt gaaf!

De eerste beelden van Ant-Man and the Wasp: Quantumania waren dan eindelijk te zien tijdens de San Diego Comic-Con. Paul Rudd keert weer terug als Scott Lang, vergezeld door Evangeline Lilly als Hope van Dyne.

Meest interessant aan Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vermoedelijk de schurk: Jonathan Majors die terug is als Kang the Conquerer, nadat we hem in de serie Loki zagen als He Who Remains, een variant van de eerdergenoemde schurk. Veel over het verhaal is nog niet bekend, maar artwork onthult een comic-accurate blik op Kang, en een omschrijving van de trailer onthult iets over zijn rol in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania en Kang!
In de trailer voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Scott Lang heel blij met zichzelf en dat mensen hem herkennen voor het feit dat hij de wereld redde.

Hij geniet van zijn roem, maar dan wordt zijn dochter Cassie gearresteerd. Nadat zij akkoord gaat hem te helpen met zijn experimenten, komt Cassie terecht in de Quantum Realm. Scott volgt haar en komt daar Kang tegen.

Ant-Man zegt tegen Kang: "ik ben een Avenger", waarop Kang simpelweg reageert met: "ik ben een veroveraar".

Ant-Man and the Wasp: Quantumania brengt veel tijd door in de Quantum Realm. En we kregen dus al wat artwork:



NieuwsFilm

meest populair