Marvel Studios onthult nog gauw een toffe trailer voor 'She-Hulk: Attorney at Law'

Marvel Studios onthult nog gauw een toffe trailer voor 'She-Hulk: Attorney at Law'

She-Hulk: Attorney at Law komt eraan.

Het Marvel Studios-panel van de San Diego Comic-Con bracht heel wat onthullingen met zich mee. Kevin Feige onthulde nieuws over de komende twee fases en debuteerde een nieuwe trailer voor het eerstvolgende project van het MCU: She-Hulk: Attorney at Law.

De nieuwe trailer van She-Hulk: Attorney at Law biedt ons onder meer een betere blik op de hulp die Smart Hulk zijn nichtje geeft in het trainen en leren omgaan met haar nieuwe krachten. Ook krijgen we wat te zien van Jennifers werk als advocaat die Emil Blonsky, ofwel Abomination, verdedigt.

She-Hulk: Attorney at Law-trailer
Opvallend aan de trailer van She-Hulk: Attorney at Law is ook de rol die Wong krijgt. Hem zien we namelijk korte tijd voorbij komen. Gek is dat misschien niet, aangezien Abomination en Wong samen te zien waren in een eerdere film.



She-Hulk: Attorney at Law volgt Jennifer Walters die het gecompliceerde leven van een alleenstaande advocaat van in de dertig probeert te leiden. Maar het is voor haar extra moeilijk, aangezien ze tegelijk een gigantische Hulk met superkrachten is.

De serie She-Hulk: Attorney at Law debuteert op woensdag 17 augustus op streamingdienst Disney+.

NieuwsFilm

meest populair