Keert fanfavoriet personage Mileena terug in 'Mortal Kombat 2'?

Keert fanfavoriet personage Mileena terug in 'Mortal Kombat 2'?

Ondanks de brute dood van het personage, zou het zomaar kunnen!

Actrice Sisi Stringer heeft een hoopvolle update gegeven over de mogelijke terugkeer van Mileena in Mortal Kombat 2. In 2021 zagen we Stringer als het personage in de eerste Mortal Kombat van Simon McQuoid, maar zij kwam op gruwelijke wijze aan haar einde.

En hoewel Mortal Kombat 2 dus officieel is aangekondigd, is het nog onduidelijk welke personages uit de eerste film zullen terugkeren in de sequel. Personages die werden uitgeschakeld waren o.a. Nitara, Goro, Kano en Kabal. Maar de meest brute fatality werd besteed aan Mileena, wier maag en borst uit elkaar werd getrokken door Sonya Blade's energiestraal.

Maar hoe dan?
Toch wil dit niet zeggen dat Mileena niet meer kan terugkeren. Tijdens een interview met Screen Rant liet Stringer weten dat Mileena in essentie een kloon is, en er zomaar nog een kans is dat Mileena weer van de partij is. Aldus Stringer:

[i]"Ik denk, als je kijkt naar de mythologie van de game, is er heel veel mogelijk. Mileena is een kloon. Dus ik mag dan wel dood zijn gegaan in deel een, maar Shang Tsung zei zelf al dat de 'dood slechts een portaal is'. Iedereen kan op elk moment terugkeren. Alles is mogelijk. Fans van Mileena hoeven de hoop nog niet op te geven.

Het is nog onbekend wanneer we Mortal Kombat 2 kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair