'Aladdin'-acteur scoort belangrijke rol in 'Spy Kids'-reboot

'Aladdin'-acteur scoort belangrijke rol in 'Spy Kids'-reboot

Robert Rodriguez maakt een nieuwe versie van zijn eigen succesvolle franchise.

Het is alweer 20 jaar geleden dat de eerste Spy Kids in de bioscopen draaide, maar de franchise leeft nog steeds voort! Onlangs werd namelijk bekend dat regisseur Robert Rodriguez zelf voor Netflix een reboot zal regisseren van zijn geliefde familie-franchise. Nu is er een acteur aan de cast van deze reboot toegevoegd.

We wisten al dat Zachary Levi en Gina Rodriguez de cast van de film zullen aanvoeren, alsmede nieuwkomer Connor Esterson, maar daar komt nu een naam bij: Billy Magnussen. De naam komt je misschien niet bekend voor, maar Magnussen was de laatste jaren te zien in een groot aantal films, waaronder Aladdin en No Time to Die.

Een nieuwe schurk?
Het is nog onbekend wie Magnussen zal spelen in de Spy Kids-reboot, maar het zou ons niet verbazen als hij, gezien zijn cv, de schurk zal spelen. In de eerste film werd de schurkenrol toebedeeld aan Alan Cumming.

De eerste Spy Kids was in 2001 een onverwachte hit, en bracht alleen al in de Verenigde Staten 112 miljoen dollar in het laatje. De hoofdrollen werden toen gespeeld door Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa PenaVega en Daryl Sabara.

Het is nog onduidelijk wanneer de reboot van Spy Kids precies te streamen zal zijn via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair