Mooie Jessica Henwick in doorschijnende jurk met flink decolleté op Insta

Mooie Jessica Henwick in doorschijnende jurk met flink decolleté op Insta

De actrice uit The Matrix Resurrections en Game of Thrones.

Actrice Jessica Henwick lijkt een steeds grotere naam te worden in Hollywood. Ze was in meerdere afleveringen van Game of Thrones te zien als het personage Nymeria Sand en daarna ging het hard.

Ze dook op in de Marvel/Netflix-series als Colleen Wing, in Iron Fist, The Defenders en Luke Cage. In de filmwereld was ze te zien in de scifi-films Underwater en Love and Monsters, allebei uit 2020.

Maar de echt grote titels kwamen daarna. Zo dook ze op in The Matrix Resurrections als Bugs en ze heeft ook een rol in de recente Netflix-film The Gray Man. Later dit jaar is ze op de streamer te zien in Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Opvallend op Instagram
De Britse actrice deelde een paar dagen geleden beelden van een wel erg opvallende jurk. "Toen ik 18 was, woonde ik twee blokken van het Grauman's Theatre. Ik keek altijd naar de grote filmpremières en vroeg me af of ik er ooit zelf een zou hebben. Ik kon ook erg geïrriteerd raken door de hoeveelheid verkeer die de premières veroorzaakten. Gisteravond hebben we voor wat verkeer mogen zorgen voor #TheGrayMan. En ik moet het doen in Dior + Cartier," schreef de ster er bij.


Wil je de 29 jarige Jessica Henwick zien? Bekijk dan nu de beelden op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair