Marvel Studios onthult eerste trailer 'I Am Groot'

Marvel Studios onthult eerste trailer 'I Am Groot'

I Am Groot ziet er tof uit!

I Am Groot heeft zijn eerste trailer gekregen. Tijdens de San Diego Comic-Con, had Marvel Studios Animation zijn eerste volwaardige panel. Morgenavond, of beter nacht, want in Nederland is het dan allang nacht, is het panel van Marvel Studios zelf.

De trailer van I Am Groot laat zien wat we mogen verwachten van de serie. Het boompje uit de titel gaat wat familievriendelijke avonturen beleven, buiten zijn vrienden van de Guardians of the Galaxy.

I Am Groot-trailer
De trailer hint op een vrij speelse stijl en toon van de aankomende MCU-serie. I Am Groot laat zien hoe Groot een stel vijandige aliens tegenkomt, en er heel chique uit ziet met een gebreide sjaal.

Acteur Vin Diesel is terug om de stem van Groot in te spreken in de serie I Am Groot.

Het gaat straks om vijf geanimeerde shorts, die allemaal op Disney+ zullen verschijnen. De eerste short zie je op 10 augustus op Disney+, gevolgd door wekelijkse nieuwe releases.

Lang hoeven we niet te wachten op de volgende terugkeer van Groot. Rond de kerst verschijnt The Guardians of the Galaxy Holiday Special en volgend jaar Guardians of the Galaxy Vol. 3.



NieuwsFilm

meest populair