'Lord of the Rings: The Rings of Power'-trailer geeft de beste indruk van de serie tot nu toe

'Lord of the Rings: The Rings of Power'-trailer geeft de beste indruk van de serie tot nu toe

Drie minuten aan beelden van Lord of the Rings: The Rings of Power.

Tijdens het panel op de San Diego Comic-Con, heeft Prime Video de echt volledige trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power vrijgegeven. De beelden volgen op de eerste trailer en de meer recente tv-spot.

De nieuwe trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt ons wat bekende beelden van J.R.R. Tolkiens mythologie. Zo zien we helemaal aan het einde een Balrog voorbijkomen in het laatste shot; een beest van vuur en schaduw! En we horen de naam van Sauron.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
Sauron is zeker weer de grote vijand waar de volkeren van Midden-Aarde tegen moeten strijden. Dat maakt deze trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power wel duidelijk.

Hij heeft 'vele namen' en keerde in de tweede era van Midden-Aarde terug nadat zijn meester Morgoth verslagen was. Sauron was ineens Annatar, Lord of Gifts, en is misschien wel de mysterieuze figuur in het wit die we in de trailer zien.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video. Check hieronder de nieuwe beelden:



The Lord of the Rings: The Rings of Power pikt het verhaal op duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde. Het begint in een tijd van relatieve vrede, nadat Morgoth verslagen is. We volgen een groot ensemble, en bezoeken onder meer de Misty Mountains, de elfenhoofdstad Lindon en het eiland Númenor.

NieuwsFilm

meest populair