'Lord of the Rings'-serie krijgt wel erg veel haat

'Lord of the Rings'-serie krijgt wel erg veel haat

De trailer scoort veel dislikes.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is de grootste gok van Prime VIdeo om zoveel mogelijk mensen naar zijn streamingdienst te lokken. Het wordt ook de markt in gezet als de meest ambitieuze televisieserie ooit en echt een gigantisch project.

Tegelijk lijkt het erop dat The Lord of the Rings: The Rings of Power worstelt met vrij negatieve kijkers. Die zijn zo negatief, dat ze eigenlijk elke keer als er weer iets nieuws debuteert rond de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, hun best doen om kritiek te uiten of negatieve signalen uit te geven.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-kritiek
Zo trekt The Lord of the Rings: The Rings of Power ook weer negatieve feedback als het aankomt op zijn nieuwe trailer.

De nieuwe teaser voor The Lord of the Rings: The Rings of Power die vorige week debuteerde, wist in 5 dagen tijd een kleine 10 miljoen views te scoren. Niet slecht! Maar als je kijkt naar het aantal dislikes, gaat het wel erg hard.

Forbes schrijft dat het aantal dislikes wel heel hoog is. Tegenover 63.000 mensen die op de 'like'-knop drukten, staan er een bizarre 230.000 die op de dislike knop drukten. Een vrij pijnlijk hoog aantal, met name omdat de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power behoorlijk veel geld heeft gekocht en ten minste 5 seizoenen krijgt.

NieuwsFilm

meest populair