'Avengers: Endgame'-makers over hun nieuwe film voor Disney

'Avengers: Endgame'-makers over hun nieuwe film voor Disney

Hercules krijgt een film.

Hercules zal straks weer door Disney naar het grote scherm gebracht worden. De Russo Brothers, die ons al heel wat hitfilms brachten, werken namelijk druk aan een nieuwe versie van het verhaal van de Griekse held, en in dit geval aan een verfilming van het klassieke geanimeerde sprookje van Disney.

Joe en Anthony Russo behoren tot twee van de drukste filmmakers van Hollywood. Binnen hun AGBO-label leiden ze heel wat televisieseires en films, en ze ontwikkelen intussen ook een live-action remake rond Hercules, en mogelijk de animatiefilm uit 1997 van Walt Disney Animation Studios.

Hercules-film ontwikkelen
Het scenario van de Hercules-film wordt geschreven door David Callaham. In juni hoorden we dat Guy Ritchie die film zal regisseren.

Maar de Russo-broers zijn bij het project betrokken als producenten. In een interview met Games Radar vertelden ze over hun plannen.

"Het zal zeker het origineel eren, maar met een wat modernere draai eraan," aldus Joe.

"Anthony en ik vonden het origineel zo cool, omdat hij behoorlijk grappig is en wat standaarden op z'n kop zette. Ik denk dat we dat gevoel voor humor in de remake proberen te eren."

NieuwsFilm

meest populair