3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Wonder Woman 1984 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Pedro Pascal, Kristen Wiig, e.a. | Te zien op: Prime Video
Diana Prince werkt in een museum. Haar collega Barbara Minerva kijkt erg naar haar op. Wanneer een falende zakenman een bijzondere steen uit de collectie steelt die wensen in vervulling kan laten gaan, moet Diana in actie komen als Wonder Woman om hem te stoppen. Tijdens haar strijd komt zo ook oog in oog te staan met Barbara, die door de steen is veranderd in superschurk Cheetah.

Red Notice (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a. | Te zien op: Netflix
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.

Tag (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Tomsic | Cast: Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, e.a. | Te zien op: HBO Max
Vijf bevriende veertigers organiseren elk jaar een tikkertjespelletje dat een complete maand duurt. En dat spel spelen ze behoorlijk fanatiek. Dit jaar vindt het spelletje plaats tijdens het huwelijk van een van de vrienden, Jerry, die nog nooit werd getikt. Zijn vrienden denken dat zijn bruiloft hem een makkelijk doelwit maakt, maar dat blijkt toch behoorlijk tegen te vallen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair