Zo rijk is Margot Robbie (32) uit 'Barbie', 'The Suicide Squad' en 'I, Tanya'

Zo rijk is Margot Robbie (32) uit 'Barbie', 'The Suicide Squad' en 'I, Tanya'

Kun jij de nettowaarde van deze jonge topactrice schatten?

Margot Robbie is een jonge actrice uit Australië met een geschatte nettowaarde van USD 26 miljoen in 2022. Op het moment is zij erg invloedrijk in Hollywood met haar briljante rollen. Zij heeft dan ook terecht een aantal nominaties gekregen. Sinds 2019 is zij ook de best betaalde actrice.

Haar salaris voor het zijn van Barbie? Lekte vandaag uit en is USD 12,5 miljoen. Net zoveel als van Ryan Gosling, die Ken speelt naast haar. Hiermee zet Margot de toon naar gelijke betaling voor vrouwen in het vaak nog sekse en migranten discriminerende Hollywood.

Succesvol
Naast acteren heeft Margot Robbie een succesvol productiebedrijf, LuckyChap Entertainment, samen met haar echtgenoot, Tom Ackerly. Ook spekt zij haar inkomen bij met samenwerkingen met merken als Calvin Klein, Nissan en Chanel. Haar totale nettowaarde wordt geschat op USD 26 miljoen in het jaar 2022.

Veel van haar inkomen belegt zij in verschillende huizen in Los Angeles en langs de Australische kust. Haar populariteit leidt ertoe dat zij met elke nieuwe rol en reclamecampagne meer kan vragen, waardoor ook haar vermogen zal blijven stijgen.

Groei
De 32-jarige Margot Robbie begon haar acteercarrière in Australië. Zij speelt verschillende karakters - vooral historische figuren - in diverse genres. Momenteel is zij trending op social media met haar rol als Barbie in de nieuwste Barbie-film.

Margot groeide op op een boerderij in Queensland, samen met haar alleenstaande moeder, broers en zus. Margot nam al vroeg verschillende baantjes aan vanwege het grote gezin en studeerde daarnaast drama. Zo gauw het kon, pakte zij verschillende rollen in films, series en reclamecampagnes, zoals Vigilante en Neighbours.

Doorzetten
Gemakkelijk was het niet. Haar doorbraak kwam uiteindelijk door de film The Wolf of Wall Street naast Leonardo diCaprio, waarin zij waanzinnig goed acteerde. Ook bracht haar rol als Harley Quinn in The Suicide Squad haar verder, net als de rol van Tonya Harding in I, Tonya.

Meer over haar vermogen vind je hier.

NieuwsFilm

meest populair