Goed nieuws voor spinoff-film 'A Quiet Place: Day One'

Goed nieuws voor spinoff-film 'A Quiet Place: Day One'

De spinoff wordt een soort van prequel op de vorige films.

Paramount Pictures heeft aangekondigd dat A Quiet Place: Day One, de spinoff-film die zich in hetzelfde universum als John Krasinski's vorige twee A Quiet Place-films afspeelt, zal verschijnen in maart 2024.

Michael Sarnoski (Pig) zal de derde film in de franchise regisseren. De film arriveert nu zes maanden later dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Hoe het allemaal begon
A Quiet Place: Day One fungeert, zoals de titel al doet vermoeden, als een prequel op de twee andere films. We zagen al kort hoe de invasie zich ontwikkelde aan het begin van A Quiet Place: Part II, maar nu wordt er dus een hele film aan gewijd.

Naar verwachting zullen Emily Blunt en Krasinski niet opdagen in de nieuwe film, hoewel een cameo natuurlijk niet is uitgesloten. We zullen waarschijnlijk juist een grootschaligere blik krijgen op wat zich ook op andere locaties afspeelt.

Krasinski zal de film samen met Michael Bay, Andrew Form en Brad Fuller produceren. Naar verwachting zal er ook een A Quiet Place Part III komen in de toekomst, waarin het verhaal over het gezin uit de eerste twee films wordt afgerond.

NieuwsFilm

meest populair