Russo-broers: "Marvel heeft ons nog niet benaderd voor volgende Avengers-film"

Russo-broers: "Marvel heeft ons nog niet benaderd voor volgende Avengers-film"

De regisseurs vertellen meer over 'Secret Wars'.

Joe en Anthony Russo zouden dolgraag een Secret Wars-film voor Marvel willen maken, maar beweren daar nog geen gesprekken met de studio te over hebben gevoerd. Dat vertellen de regiebroers in een interview met MTV.

De Russo's zijn verantwoordelijk voor twee van de meest succesvolle Marvel-films ooit: Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019).

Fans hopen de twee terug te zien voor Secret Wars, een bekende verhaallijn uit de comics waarin een massaoorlog tussen superhelden en superschurken centraal staat.

Favoriet stripboek
Eerder zeiden de Russo's onder meer het volgende over hun interesse in Secret Wars". "Onze liefde voor Marvel is gebaseerd op de stripboeken die we lazen toen we jong waren. Een van de reeksen die we beiden fantastisch vonden in onze kindertijd is Secret Wars. Dat is een ambitieus verhaal en een film daarover zou groter zijn dan Infinity War en Endgame".

Wel of geen gesprekken?
Hoewel het er gezien alle verhalen in de media op lijkt dat de twee al de nodige gesprekken met Marvel hebben gevoerd over deze nieuwe regieklus, is er volgens de Russo's nog geen enkel overleg geweest.

"We hebben geen gesprekken met Marvel over Secret Wars gehad en ook niet over andere projecten, want we hebben het op dit moment gewoon te druk met onze eigen producties".

Media kloppen het op
Hoe komen al die verhalen dan de wereld in? "We geven altijd eerlijk antwoord als mensen ons vragen of we nog een Marvel-film willen maken. Natuurlijk willen we dat en Secret Wars zouden we geweldig vinden, maar de media maken er vaak een veel groter verhaal van. Laat ik duidelijk zijn: er is geen verhaal, er zijn geen gesprekken", aldus de regiebroers.

NieuwsFilm

meest populair