'Lord of the Rings' krijgt voor het eerst duistere elf

'Lord of the Rings' krijgt voor het eerst duistere elf

Dat wordt wat!

The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt een gigantische serie voor Prime Video. Met een absurd budget van zo'n 500 miljoen dollar voor de eerste acht afleveringen, wordt het in elk geval een filmische en epische productie.

We gaan straks via The Lord of the Rings: The Rings of Power meer zien van de Elven en hun verhaal tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde. En het lijkt erop dat we een andere kant te zien krijgen van hen; een wat meer duistere kant tegenover de lichte en verlichte kant die we tot nu toe leerden kennen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power toont onder meer de elf Celebrimbor. Hij had grote macht en maakte, samen met Sauron (die toen nog Annatar, Lord of Gifts heette) alle ringen. Zijn val zal misschien wel het duister laten zien van de elven en tonen hoe zij ook een duistere kant hebben.

Ergens is dat misschien niet gek, aangezien ze duizenden jaren leven en daarmee veel potentieel voor goed én kwaad hebben.

Neem bijvoorbeeld Galadriel. Zij is gerespecteerd en wordt gevreesd. Maar waarom ze gevreesd wordt?

Het zou kunnen dat The Lord of the Rings: The Rings of Power een vorm van politiek en plannen naar de elven brengt, die echt iets anders laat zien dan we tot nu toe zagen.

NieuwsFilm

meest populair